Een vakantiegevoel in je tuin dankzij een slimme plantenkeuze

Ecologische beplanting en tuinonderhoud

Droom je van een prachtige tuin met veel kleuren die heerlijk ruikt? Of houd je het liever simpel met een grasperk en wat struiken? Tuinen Harry legt jouw tuin aan zoals jij het wil. We planten struiken, hagen, bomen, bloemen, gras en andere planten volgens jouw wensen of adviseren je vanuit onze eigen ervaring en kennis. Bovendien kan je ons op elk moment inschakelen voor het onderhoud van je tuin.

Een oase van rust met de juiste beplanting

Tuinen Harry specialiseert zich in een doordachte plantenkeuze voor jouw tuin. Wil je veel schaduw creëren nu de zomers steeds warmer worden? Dan zijn leibomen bijvoorbeeld een goede keuze. Wil je de biodiversiteit in jouw tuin laten floreren? Dan zijn wilde bloemen en sierheesters perfect, want die trekken insecten en vogels aan. Zo weet Tuinen Harry voor elke vraag en wens de juiste planten aan te bevelen.

Onderhoud van jouw tuin

Kan die ene struik wel een snoeibeurt gebruiken of verpest die dikke boom je mooie uitzicht? Naast beplanting kan je bij Tuinen Harry ook terecht voor het onderhoud van je tuin. Dankzij onze gespecialiseerde elektrische machines kunnen we zelfs de kleinste tuinen weer helemaal opknappen. Als bedrijf op zoek naar een tuinaannemer voor het onderhoud van je planten, bomen en sierheesters? Ook ondernemingen kunnen rekenen op Tuinen Harry.

Ecologische tuinen: een groot speelveld voor mens en dier

Tuinen Harry legt de focus op ecologische tuinen. Een ecologische tuin is een harmonieus geheel van grote en kleine planten in allerlei geuren en kleuren. We kiezen daarbij voor kwalitatieve en klimaatadaptieve planten die zich aanpassen aan de veranderende weersomstandigheden. Zo creëren we tuinen waarin zowel mensen als dieren het naar hun zin hebben.

Zo gaan we te werk

Heb je plannen van een tuinarchitect? Dan volgen we die om jouw sierheesters, bomen, bloemen, grasperk … op de juiste plaats aan te planten.

Zijn er geen plannen? Dan vragen we jou welke planten je waar wil plaatsen. Tuinen Harry doet zelf niet aan tuinontwerp, maar volgt jouw visie. We geven wel advies over de plantenkeuze indien je dat wenst. Dankzij onze jarenlange ervaring tussen het groen weten we perfect welke planten in welke omgeving goed bloeien.